Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.
Terug

Comité I - Vast Comité van Toezicht op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten

Om de informatiebronnen te rationaliseren en hun beheer te verbeteren, heeft het Comité I (Vast Comité van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten) besloten om een nieuw informatiesysteem ontwikkelen. Trilogy heeft de opdracht gekregen om de behoeftespecificaties op te stellen en een oplossing en een integrator te selecteren. De nieuwe oplossing is gebaseerd op een geïntegreerd document management systeem (IDM - ECM). Bijzondere aandacht is besteed aan zeer specifieke veiligheidskwesties, gezien de hoge mate van gevoeligheid van de dossiers die behandeld worden door het Comité I.

In zijn rol van onafhankelijk adviseur heeft Trilogy het Comité RI ondersteund tijdens de implementatie en configuratie fase van de software, om ervoor te zorgen dat de eisen van de oproep tot inschrijving en van het contract vervuld werden.

De workflows van de ECM-oplossing laten het Comité I toe om de inlichtingendossiers op een meer efficiënte manier te behandelen. Het systeem is operationeel sinds 2013.