Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.
Terug

Camber

Camber – voorheen ‘De Kastenkenners’ of ‘Les As du Placard’ – is uitgegroeid tot een meester in de kunst van het ontwerpen en plaatsen van op maat gemaakte opbergmeubels.

Na een strategische studie uitgevoerd door Trilogy, is beslist om een standaard CRM-oplossing te implementeren voor de verkoopactiviteiten in de showrooms, de marketing activiteiten,  en voor de ondersteuning van de dienst na verkoop.

Bij de selectie van de CRM-software en van de implementatie partner is bijzonder veel aandacht besteed aan de praktische bruikbaarheid in de showrooms. Een team sleutelgebruikers van Camber heeft van A tot Z meegewerkt en meebeslist, van de initiële specificaties, over de interactieve workshops met de geselecteerde softwarepartners, tot de finale keuze.

Het nieuwe cloudgebaseerde CRM-systeem is op efficiënte wijze geïntegreerd met de bestaande back-office systemen: integratie van de gedetailleerde plannen en technische specificaties in het ERP systeem, en opvolging van de klantendossiers in de boekhouding.