Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Business Process Management

Deze bedrijven hadden reeds vertrouwen in Trilogy

Zou u efficiënter en eenvoudiger willen werken?

U weet wat uw sterke punten zijn en waar het nog beter kan. Er is een overweldigende keuze aan IT-tools ter ondersteuning van een  procesverbetering. Welke weg moet u volgen om concrete en meetbare verbeteringen te realiseren? Begint u bij de processen, of bij de tools?

Business Process Management (BPM) is een systematische aanpak om processen effectiever en efficiënter te maken, aanpasbaar aan een steeds veranderende omgeving:

  • Analyse van de bestaande processen ("As Is").
  • Identificatie van de verbeteringsmogelijkheden ("To Be") op basis van de knelpunten die opgelost moeten worden, en van de sterke punten die behouden moeten blijven.
  • Opzetten van projecten om tot de verbeteringen te komen: van “quick wins” tot strategische re-engineering.

Op basis van onze jarenlange ervaring met verbeteringsprojecten adviseren we u over de juiste aanpak en begeleiden we uw teams om BPM-projecten te realiseren:

  • Interactieve As Is workshops om tot een consensus te komen over de bestaande werkwijze, de knelpunten, de sterke punten. Een voorbeeld hiervan zijn “Brown Paper Sessions”.
  • Gestructureerde aanpak voor de To Be processen waarbij duidelijk is hoe elke verandering bijdraagt tot de verbeteringsdoelstellingen.
  • Stappenplan voor de invoering van de nieuwe processen, binnen de bestaande IT-architectuur en/of door te investeren in nieuwe tools.

Overtuigd van onze aanpak?

Neem contact met ons op.

Contacteer ons